Sandheden om forældrerollen-Meningsfuld fløjet disciplin

Jeg vil dele en af de værste regler, jeg nogensinde har hørt! Det er simpelthen kendt som “flyve disciplin”, og det er en af de mest modbydelige ting, jeg nogensinde har behandlet. Det er frustrerende, når du som forælder modellerer det. Men det er også ekstremt destruktivt. Hvorfor? Fordi dit barn kan lære af dine forældre, hvordan de opfører sig over for andre. Det vil gøre dine forældre og alle andre forældre bedre. Dit land og alle andre følger forældreprincippet om, at vores børn afspejler os. Vi er spejlet WoW.

De ser dig ikke, som du vil have det. De begynder at glemme alle er forskellige, selv når du ikke forsøger at vinde deres respekt. Det bedste, du kan gøre for dit barn, er, hvad du vil gøre for dem. Det virker som en god ting i starten. Det er som om de bliver behandlet på den rigtige måde, og det er sund opdragelse. Så begynder det at påvirke alles følelser, ogLL CHRIS det næsten dræber folk, du forsøger hjælp. De tror, verden er et dårligt sted. Som følge heraf bliver de mere aggressive. Det er her Parenting Fly Discipline bliver meget vigtig. Hvis dit barn opfører sig dårligt, og du ikke kan finde årsagen, kan de gøre det for at få det bedre. Det ser ud som den eneste måde at give dit barn en følelse af sikkerhed er at belønne dem med sikre følelser og ikke disciplinere dem. Dette omfatter:

Dette er ikke, hvad vi ønsker for vores børn eller dem, medmindre de har en form for dybt problem eller kilde til ubehag. Det eneste, vi ønsker for vores børn, er sikkerhed. Dit mål og deres er for dine børn at være veltilpasset og vellykket i livet. Derfor ønsker vi, at de skal have det mest behagelige miljø muligt. Fly Disciplin fungerer godt på grund af det. Når de føler sig trygge, er det nemt for dem at slappe af. Det dækker dog ikke over de virkelige problemer. Uns Jackets er svaret.

Flydisciplin virker ikke. Det mislykkes, fordi de ikke ved, at de har brug for at validere deres følelser for at komme videre … eller højst komme væk fra deres følelser. Det skaber forvirring. Denne forvirring er forårsaget af troen på, at hun er et dårligt menneske.

Det er ikke barnets skyld, at de opfører sig på denne måde. Evnen eller retten til forældre uden støtte fra hele familien er ikke tilgængelig for familier. Det er op til forældrene at støtte familiens følelser og behov, og at hjælpe dem med at være det bedste, de kan være. Det er ikke muligt for teenagere og børn at have følgende behov på et givet tidspunkt. Det er nødvendigt for dem at gå gennem vanskelige og smertefulde lektioner for at mestre denne færdighed. Fly Disciplin hjælper dem med at gøre dette.

Der er et “men”.

Det er et mindre problem, som de skal løse, og som kan løses ved et kort telefonopkald en gang om ugen.

Der er et stort behov for hus-drejning projekter mindst en gang om ugen.

Forældre er ikke den laveste autoritet på denne planet. Men jeg siger ikke, at børn ikke skal have respekt. Jeg tror ikke, de skal kæmpe deres forældre for basale behov. Hvis det sker, kan vi komme forbi det fjollede “men”. Du kan virkelig komme til roden af problemet.

I begyndelsen forsøgte jeg at identificere, hvad der var årsag til deres adfærd. Jeg ville opdage, at de enten havde personlige problemer, som jeg straks kunne løse, eller de prøvede at komme tilbage på mig (sandsynligvis forårsager denne adfærd). Jeg ville være nødt til at undersøge alle mulige årsager til min forvirring. Det var tydeligt for mig, at deres forældre var problemet. Jeg begyndte at se, at de havde det samme problem som deres forældre, at være usikre på deres egne evner.

Skriv kommentar