Sådan kommunikerer du med dit barns lærer i det første og andet skoleår

Her er nogle ting, du kan gøre for at sikre, at dit barns lærere konsulterer dig om, hvad der sker på deres skole.

1. Tal med dit barns lærer og find ud af, hvad de forventer for akademiske sæsoner. Spørg også, hvordan du kan hjælpe med at holde dit barn på rette spor. Find ud af, hvad begavede elever gør for at gøre sig selv bedre studerende og dygtigere. Du kan derefter dele, hvad du har observeret i dit barns klasseværelse indtil videre, og spørge din skole om, hvordan de overvåger fremskridt.

Når du taler med dit barns lærer, skal du sørge for at stille masser af spørgsmål. Giv dig også tid til at behandle og tænke over, hvad du har lært. Spørg, hvornår dine børn vil have nogen test eller andre rapporter. Spørg om de ting, du har set dit barn gøre derhjemme, og sørg for at følge enhver coaching fra dit barns lærer.

2. Tal med dit barns lærer hele skoleåret om, hvad du ser derhjemme, i børnehaven eller i børnehaven. Hvis du bemærker, at dit barn udmærker sig i skolen, kan det være værd at spørge læreren. Hold styr på dit barns fremskridt, og giv feedback til læreren om eventuelle forbedringer.

3. Spørg dit barns lærer, hvor meget de skal betale for fritidsaktiviteter uden for skoletiden. Dernæst spørg, hvor meget de har råd til dit barn til at gå til disse aktiviteter og gebyrer. Mange forældre skal betale gebyrer for førskoleundervisning og andre aktiviteter. Selvom dit barn kan være i et mindre klasseværelse, kan det stadig være nødvendigt at betale for at få dem til at deltage i en klike eller tage ekstra læseplaner klasser.

4. At tale med lærere bør ske med et åbent sind. Selvom dit barn måske kan lære noget i slutningen af skoleperioden, skal du huske, at det ikke kun handler om at lære. Læreren af dit barn vil højst sandsynligt pege dig i retning af vejledning og / eller privat vejledning. Sørg for at spørge om disse programmer. Find ud af, hvad gebyrerne er, og om dit barn har råd til sådanne aktiviteter.

5. Stil en masse spørgsmål. Det er ikke svært at se, hvordan lærerne føler sig under enormt pres for at klare sig godt i klassen. Vis dit barn, hvordan du kan bede lærere om hjælp, når barnet har problemer. Vis dem også, hvordan de skal lykkes som studerende og ikke miste motivationen til at udføre deres opgaver. Hvad hvis du ikke ved, hvordan man stiller lærerne spørgsmål?

Mange forældre slutter sig til de mange støttegrupper, som deres barns lærer tilbyder, fordi den slags begivenheder sker igen og igen. Visse begivenheder som denne er blot nogle få af de mange, der kan ske. Du ved aldrig, hvad et barn kan gøre for dig eller et klassemedlem. Det bedste for et barn med problemer skole er at få masser af hjælp og opmærksomhed. Du kan bede dit barns lærer om at præsentere din skole og andre forældregrupper for dig, inden skoleåret begynder. Dette vil hjælpe dig i din søgen efter at være den bedste forælder, som du kan. Men hvis du informerer læreren, så snart hun eller han planlægger tid, eller du lige har modtaget telefonkontakt med hende, kan du ofte undgå mange flere problemer. Ved at lave en plan om at deltage og stille masser af spørgsmål på forhånd, ikke blot vil du spare dig selv frustration, men også dit barns. Stille spørgsmål efter den kendsgerning kan føre til dit barn får dårlige karakterer.

Når du er klar til at tale med dit barns lærer, skal du sørge for at læse disse tips. Det er en god ide for dig at tale med dit barn personligt lige før de begynder i skole. De vil være mere komfortable at vide, at du er der for at hjælpe dem. Det vil gøre dit barns første dag med andre børn meget sjovere.

Skriv kommentar