Sådan forbereder du bedre engelske studerende, før de kommer ind i USA

Studerende, der er potentielle nye indvandrere, eller bare ønsker bedre at forberede sig til at komme ind i USA med en engelsk grad, bør overveje at studere i et amerikansk universitet. Amerikanske universiteter er kendt for kvaliteten af deres uddannelse, hvilket er grunden til mange studerende valgte at deltage amerikanske colleges. Men selv om amerikanske universiteter er internationalt anerkendt for kvaliteten af deres uddannelse, en dybdegående undersøgelse af kulturen kan gøre forskellen i at sikre ens indvandring visum.

Der er mange kurser, der kan lede studerende til at få et visum. Men da det er udfordrende at forsøge at være på forkant med spillet, skal man få et studievisum til kurset. For dem, der ønsker at bo i USA, er der flere måder at gøre dette.

Clerk job – Arbejder i en amerikansk ambassade eller konsulat vil bedre forberede de studerende til at arbejde i deres respektive ambassader. Dette er en fantastisk mulighed, fordi disse ambassade job betale over mindstelønnen, gå i døren, og ansøge om studerende visa. Par dette med mad og løn, og det er en fristelse for nogen at gøre en side forretning med at arbejde på ambassaden. Dette kan føre til, at studerende arbejder år. Man skal ansøge om et turistvisum for at arbejde i landet. Man kan ikke arbejde til et bestemt formål, såsom at finansiere et studentervisum, overskridelse af visum eller som frivillig. Disse visa er for studerende, der ønsker at studere eller frivillige i landet.

Studentervisum – På trods af at eleverne ikke kan finde job i deres oprindelsesland, mens de opholder sig i skolen, er der andre muligheder. En måde at komme i betragtning til et studentervisum er ved at tilmelde dig et Amerstar- eller Studie slotsprogram. Disse programmer giver dig mulighed for at arbejde på campus (mens du er på ferie, ferier og weekender) og spare penge.

Hvis du er kvalificeret til et studentervisum baseret på en optjent grad, er det vigtigt at undersøge yderligere. For eksempel, før du tilmelder dig et studieprogram, interview gennemført for at vurdere interesserne for den amerikanske regering. Den potentielle studerende skal være diplomatisk, elsker at rejse og er villig til at engagere sig i kulturel problemløsning. Tal med den studerende om deres college muligheder – hvad akademiske konferencer, stipendier og økonomisk støtte er tilgængelige. En nøgle til succes med at få et studentervisum er gode engelskkundskaber. Derfor skal du forske i en potentiel skole, før du forpligter dig til et kursus.

Dette bør ikke være et problem, men et problem at søge råd hos en fremtidig arbejdsgiver. Lad os sige, at du uddanner dig til røntgentekniker og finder ud af, at den institution, hvor du vil arbejde, er en mail. Du bør indsende flere lange dokumenter, for eksempel din uddannelsesplan, curriculum vitae og en økonomisk plan, der understøtter dine uddannelsesomkostninger.

Fordele:

1. Du kan spare penge ved at reducere dine rejser.2. Det nationale sundhedssystem kan dække visse sundhedsudgifter.3. Selvom du forpligter dig til et kursus, kan du møde andre studerende fra hele verden, der ønsker at lære det samme på samme tid.4. Du har mulighed for at blive i landet længere.5. Afslut skolen hurtigt.

Ulemper:

1. Din værtsfamilie støtter dig muligvis ikke.2. Den bureaukratiske proces tager længere tid at behandle internationale studerende.3. Undersøgelsen hænger sammen med beskæftigelsen.4. Undersøgelse kræver en formel pædagogisk engagement.

Ansøgningsprocessen er ikke let, og den er heller ikke garanteret at være sikker. Disse udfordringer afslører manglen på finansiering og ressourcer, som universitetssystemerne står over for. Men med støtte fra uddannelsesinstitutioner, der finansieres af offentlige (finansielle) agenturer, kan studenterindvandring være lettere at administrere. Support og information kan fås ved at udfylde TADA-formularer 7000, 7003, 7EEE og 7biz-formularer. Alle internationale studerende skal udfylde disse formularer.

Mindst to trin ovenfor vil bidrage til at forbedre din chance for at blive optaget:

Atmosfærisk test – normalt taget i løbet af vinteren eller foråret semester.

Optagelsessamtale – normalt kun åben en måned før starten af klasser.

I USA støtter mange institutioner også internationale studerende. I Canada overvejes dog kun “formelle” studerende – dem, der har opnået en grad forudsætninger eller ved på anden måde at gennemføre et program. “Deltidsstuderende”, der ønsker at få en uddannelse, skal have et studievisum, før de ansøger om optagelse. I disse lande skal de studerende også have en bevaret arbejdstilladelse.

Mange arbejdsgivere (især bank-og juridiske arbejdsgivere) i USA åbner deres ansættelse til internationale studerende med stipendier og praktikophold. Derudover støtter nogle uddannelsesinstitutioner også studerende i at erhverve banklån til studier. For at opnå banklån i Australien skal en studerende have enten en ABN, AustL Regulatory Banking Account eller en australsk industrifinansieringskonto.

Udgivet
Kategoriseret som Råd

Skriv kommentar