Sådan får du din gratis kredit rapport i dag

I de senere år har nøjagtigheden af kredit rapport, levende virkninger på mange enkeltpersoner. Dette skyldes, at kreditrapporter indeholder masser af data, som mange mennesker ikke deler. For eksempel, hvad er din virkelig værd? På visse tidspunkter, påvirker ens kredit score hans eller hendes evne til at få lån. Kredit rapporter er vigtige, fordi de giver dig et indblik i optegnelser over, hvordan betalinger er foretaget, og hvor meget lånet er blevet afviklet. Således enkeltpersoner på udkig efter løsninger på deres nuværende lån problemer, sandsynligvis gå online og besøge et websted, der tilbyder netop en sådan løsning.

Men selv med gratis kredit rapporter, bør du være forsigtig, når du drager dine konklusioner. Kom godt i din gratis kredit rapport kan sætte dig fri for visse forpligtelser, du måtte have skyldt til de långivende agenturer, men du har faktisk ikke besvaret nogen af dine ansvarsområder. Du har måske betalt dine regninger, men du er stadig i gæld til dem.

Før du går på jagt efter din gratis rapport online, muligvis, er du fristet til at underskrive, at ulige tilbud om at få det “gratis” rapport. Men er det virkelig “gratis?”

Nu, hvis du ser navnet på et bestemt firma, såsom annualcreditreport.com, vil du se ordene “gratis kredit” et eller andet sted. Men hvis du faktisk ved, hvad det betyder, vil du forstå, at webstedet ikke rigtig er gratis, men det tilbyder dig noget, der er gratis.

Hvorfor tilbyder de denne hjemmeside til dig? Deres ræsonnement er meget simpelt. De samme ting disse hjemmesider tilbyder dig: fakta om din kredit record, hvordan du kan forbedre din kredit score, og måder, du kan tage sig af din eksisterende låneforpligtelse. Disse kom dog allerede gratis. Det vil sige, du har ikke brugt noget fra din egen lomme. De tjener penge med dit navn ved at tilbyde dig gratis kredit rapport.

Når du besøger webstederne, stiller de dig ofte det samme spørgsmål, som du gjorde tidligere: Hvordan landede du på et bestemt websted? Sikkert fordi du var det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Men hvad de virkelig ønsker, er for dig at købe deres kredit-overvågning produkt. Faktisk forsøger de at behageligt deres potentielle kunder for at få dig til at købe deres produkt. Men det eneste, der er vigtigt, når du får din gratis kredit rapport online er at forstå, at dette ikke er noget helt gratis.

Få dig selv til at forstå, at sige, at “du får hvad du betaler for” gælder så godt. For at få din gratis kredit rapport, vil du også blive offer for dyrere produkter eller tjenester.

Virksomheder, der tilbyder gratis rapporter online, har også ofte andre tilbud. Disse produkter og tjenester anbefales normalt af deres brugere. Således kan du ikke forvente at finde dem uden først at vide noget om, hvad de tilbyder.

Husk, at tilmelding til et produkt som det ikke er gratis. Hvis du spørger, hvordan kommer, så er du sandsynligvis ser på et fupnummer site. Men selvom du fandt dig selv på et sådant websted, er der stadig ingen grund til at få dig bundet til et dyrt produkt.

Når du har fået den rapport, skal du ikke spilde din tid på at give dine vigtige personlige oplysninger til fremmede. Hvis nogen fra dette websted beder dig om at give dine oplysninger, så er du nødt til at indse, at der faktisk er et fupnummer i gang. Prøv at søge det rigtige agentur for at få en gratis rapport.

Du kan få din gratis kredit rapport i dag, uanset om du får bedre kredit rapport eller ej. Lad dig ikke narre til at tro, at du kan se din kredit rapport og derefter holde udkig efter eventuelle fejl.

Må ikke logge på en hjemmesider, der tilbyder at give gratis kredit reklame. Disse er ikke plads til deres tilbud, som så mange mennesker er at finde ud af i disse dage.

Den bedste måde for dig at få en gratis rapport er at logge på annualcreditreport.com eller FREEcreditreport.com, de officielle websteder for de to store kredit-rapportering bureauer. Du kan lægge dine oplysninger, som du foretrækker, og du skal bare betale. Resten af det er deres job.

Skriv kommentar