Baseball Tip: Undervurder aldrig en kvinde

Baseball er ikke polariseret efter køn. Baseball er opdelt i to forskellige køn. Der er mænd, der kan være meget fysisk og intelligent og kvinder, der kan være mere delikate og følelsesmæssige. Både mænd og kvinder kan spille baseball.

Voldskulturen er et negativt aspekt af baseballkampen. I dag deler kvinder den samme kultur som mænd, der altid har været forbundet med vold. Plantagenets andragender til faldskærmsudspringende kvindelige modstandere blev mest brugt til at forsvare sig mod angreb fra mænd i det 18. århundrede. Efter Jump Ball dille blev mindre populær, brutale angreb mod kvindelige modstandere blev gjort ulovligt. (1)

Mænd kan ikke kaste bolden eller fange den i nogen af følgende scenarier: (a) En mand kaster bolden for at fange en forsøger stjæle baserunner; (b), en runner, der forsøger at stjæle bolden kører mod outfielder, og tager bolden ud af sin handske.

Kvinder må ikke kaste eller fange fodbolden eller forsøge at fange den, medmindre der er en egentlig nødsituation. Den eneste undtagelse fra denne regel er muligheden for, at de kan løbe med en bold, der er blevet kastet. De kan kaste bolden til dejen. Men de skal stadig ind i feltet eller pitch fra bag ham mod catcher. Inden for sportszonen skal en fielder tillade en bold at passere ind i feltet.

Jeg så en morsom artikel i National Review i sidste uge om en studerende, hvis spørgsmål var: “Er rammer ved hjælp af stokken stadig gælder i dag? Eller har det ændret sig med kvinders spil?” “(2)

Hun talte om Ultimate Tour, hvor spillerne er forpligtet til at kaste bolden under armene til andre spillere for at nå baser.

Den studerende spekulerer på, om Ultimate’s regler har ændret sig siden 1993, da Montgomery vinkede kvinder kun playerset sætte en verdensrekord sende mere end to ounces bold kapsler mellem højre fielder Derek bænke på University of Cincinnati.

En bemærkelsesværdig aftale blev indgået mellem kvinder og U.C U.C Coach Richard Williams mente, at hans hold bør dele herlighed. Han indgik en aftale til en værdi af $7.500.

Williams ville holde enhver angriber i skak, ifølge den studerende. Hun erklærede: “Det er en højre side af historien, og jeg er glad for det bevæger sig langs.” (3)

Kørsel af baser

Specialiserede kønsspørgsmål i fodbold behandles af spillerne. The Wall Street Journal rapporterede, at historikere kiggede gennem 40 års værd af spil statistik. De opdagede, at mens mænd kører baser oftere på fodboldhold end kvinder, når kvinder runde anden base, de modtager kun halvdelen af bolden.

Kvinder, der løb baser, mens iført fodbold trøjer var mindre tilbøjelige til at blive involveret i kollisioner, revet ledbånd og andre skader end dem, der bar hjelmen. (4)

Hockey har et lavt niveau af tandproblemer. Det er dobbelt så almindeligt for kvinder at få deres tænder renset af en tandlæge end for mænd. (5)

Seks af 10 kvindelige spillere i basketball rapporterede, at de aldrig havde oplevet nogen problemer hos tandlægen. (6)

Dr. Stayfer fandt, at hockey spillere er fire gange så tilbøjelige til at blive såret og skinnende end softball eller bold spillere. Derudover er de omkring 25% mindre tilbøjelige til at blive hjernerystelse end softball eller MLB spillere.

Plus, kvinder hockey spillere fastholdt deres naturlige løbehastighed.

Fastgør atletisk tape igen

1. Her er hvorfor: Selv om de ikke kan siges ofte, spejl tanker, der er specifikke for kvinder kan føre dem til en mildere version Tennis Elbow.

VC = “Kolibri SPECT beskytter; Kande = Wishbone SPECT Beskyttende; Catcher= L-2 super-rotisserie, SPECT Beskyttende; Tredje baseman =In-Sock SPET beskyttende; Outfielder = In -Sock SPT beskyttende; Hitter= In-Sock SPET beskyttende

Skriv kommentar